Prečo práve Doodoo ?

Drahé mamičky, budúce mamičky, príbuzní a priateľia !

Radi by sme vám predstavili Doodoo, macíka ktorý vydáva zvuky maternice, prišiel k nám z Belgicka, mal veľký úspech v Nemecku, Rakúsku a v Anglicku, používajú ho už niekoľko rokov. Aj my máme vlastné skúsenosti z Doodoo, naše 2 mesačné bábätko ktoré bolo nervózne kvôli bolesti bruška sa ukludnilo veľmi rýchlo a prvý krát spalo od 9:00 do 5:00 rána. A preto sme sa rozhodli, že tento výrobok budeme donášat do Maďarska,  my sme ho dostali od zahraničných príbuzných, v Maďarsku sa tento výrobok nedal zakúpiť.

Od vtedy nám Doodoo už viackrát ukázal že ako rýchlo vie upokojiť naše bábätko, len to ľutujeme že sme tento výborný produkt nepoznali skôr.  Doodoo je kuriozita lebo vie upokojiť novorodencov a bábätká prirodzeným spôsobom. Niektoré bábätká sú aj prvé dni nekludné tento čas príde vhodne  ak je pomoc aj pre nové mamičky. Prvé 1-2 týždne novorodenec bude unavený, a vyčerpaný kôli žltačke, veľa mamičiek sa teší že bábätko stále spí ( aj u nás sa to stalo ) ale zvyky nového člena rodiny uvidíme keď sa mu z tela vyprázdnia látky ktoré spôsobujú žltačku. V každom prípade bez ohladu na to že akú má povahu vaše bábätko , pre jeho budúcnosťje najlepšie keď sa naučí spať vo vlastnej postielke a nie v mamičkinom lone.

Základná funkcia Doodoo je tá,že vydáva zvuky maternice, po 3 minutách automaticky vypne ale keď novorodenec začne plakať ,plyšové zvieratko pohneme sa znova zapne.Tento zvuk vie ukuldniť cca. Do 8 mesiacov. Viete to prepnúť aj na funkciu prehrávania hudby, ktorú viete použit aj  v budúcnosti, vo všeobecnosti táto hračka je obľúbená pre bábätká.( My sme zdedily hračku od 5 ročného nemeckého chlapčeka, ale dal nám len prehrávač, obľúbeného macka nie )Jeho mamička nám povedala že keby sa znova chystala na pôrod určite by znova kúpila Doodoo lebo im uľahčil život. Je zaujímavé že niektoré nemecké nemocnice používajú vlastného Doodoo macka, lebo dopomáha k ošetrovateľskej práci.Oplatí sa ho už zobrať so sebou do pôrodnice kvôli kontinuite. 1-3 mesačné bábätka už reagujú na macka Doodoo veľmi dobre. Stojí to za vyskúšanie aj v 4-5 mesačnom veku, a čím skôr ho začneme používať Doodoo efektivita bude o to lepšia.Produkt spĺňa najvyššie európske normy a štandardy.

Mäkké plyšové zvieratko:

-       Extra mäkký hypoalergenický, bavlnený materiál ktorý môžete prať pri 30 C.

-       Dá sa sušiť v sušičke prádla.

-       Šité oči a nos pre maximálnu bezpečnosť

-       Dá sa pripojiť k okraju postielky

-       Viac modelov vo viacerých farbách.

-       Náhradné plyšové zvieratká na objednanie ( www.doodoo.sk )

 

Audio prehrávač:

-       Na prehrávačy si viete vybrať ,že ktorú funkciu chcete používať

-       Zvuky maternice pre malá bábätká

-       Uspávanky pre väčšie bábätká

-       Automaticky vypne po 3 minutách

-       Zapne sa znova keď bábätko začne plakať

-       Pre alergické bábätká: audio prehrávač sa dá pripojiť k postielke bez plyšového zvieratka.

-       2 ročná záruka

-       Funguje s 3x AA batériami 

-       Naša firma je výhradným distribútorom zvieratka Doodoo ktoré si viete objednať cez náš webshop : www.doodoo.sk

Ak očakávate bábätko alebo vaše malé má bolesti bruška hľadajte našu facebook stránku aby ste dostali aktuálne informácie o nových akciách a dajte nám like !

Výrobca produktu je firma Babiage sú známy v oblasti innovatívnych vývojov zaopatratnie bábätka, vyrábajú produkty ktoré uľahčia  každodenný život rodičov a bábätka! Výrobky si viete kúpiť na stránke www.doodoo.sk, nové akcie a aktuálne informácie tiež nájdete na našej webovej stránke.

Prajeme vám štastné očakávanie vášho bábätka a príjemný spoločný čas s vaším bábätkom.

WebShop System