Odporučenia

Milé mamičky!

Chceli by sme vám predstaviť plyšovú hračku Doodoo na obrázku, ktorá vydáva zvuky maternice.Na pôrodných oddeleniach, ktoré venujú zvýšenú pozornosť novorodeniatkam, je základným pravidlom, že novorodenca okamžite umiestnime na hrudník matky, aby sme tým zabezpečili, že bábätko počuje tlkot srdca svojej mamy, cíti teplo jej tela a jej dýchanie.Týmto spôsobom dieťa naďalej môže pociťovať to bezpečie , ktoré prežívalo v maternici. Tento pocit poskytuje ďalej bábätku používanie plyšových hračiek Doodoo. Keď pri ich uspávaní vedľa nich položíme zvieratko Doodoo, vytvára to taký pocit, ktorý bábätko pociťovalo v maternici. Po pôrode bábätko  položené na matku sa upokojí skoro v každom prípade, a pokojne  a šťastne objavuje svet do ktorého sa dostalo.Tento pokojný pocit bezpečia udržuje takáto pomôcka Doodoo, ktorú môžem každému úprimne odporučiť.

 

S pozdravom:
Dr. Enikő Kassai
Pôrodná lekárka - gynekologička

 

 

Povedali mamičky:

 

 

Ahoj! 

Včera ráno sa narodila Hanička. Večer som vedľa nej položila jej Doodoo psíka. Keď sa prebudí a trochu plače, ako náhle sa psík zapne, otočí hlavu smerom k nemu a už aj spinká ďalej.

Anikó

 

 

Ahojte!

Oliver má teraz 7 týždňov, ešte ako tehotná som si obzerala Doodoo, ale po tom som si povedala, že ale nepotrebujeme to, však na to nejako prídeme... nuž mýlila som sa jedného skorého rána, keď sme už štvrtý krát vstali, aby sme ho vybrali z postieľky (lebo ak ho položíme, o pár minút sa zobudí) tak som si pomyslela, že to chcem ešte DNES. Čítala som na príbalovom letáku, že niekedy je potrebné počkať aj 2-3 dni , kým to zaberie, ale už hneď prvú noc sme mali malý úspech, a odvtedy to používame pri každom uspávaní. Čo je ešte zmena, že doteraz sme sa nám ho podarilo uspať iba na rukách, ale teraz keď ho položím a vedľa neho vydáva zvuky Doodoo hračka, stačí pár minút a už aj spí. Kto môže, nech si ho zaobstará ešte pred narodením drobca, ja ľutujem, že som to nekúpila už skôr!

Edina

 

 

Milý Doodoo!

Aj my milujeme psíka, ktorý nás pravidelne odprevadí aj na prechádzky. Bianka odvtedy lepšie spí a čo je dôležité, že pri prípadnom prebudení sa oveľa ľahšie zaspí znovu. Milujem to že, nemusím k nej okamžite bežať, Doodoo sa o ňu milo postará. Ďakujeme!

Hajnalka

WebShop System